söndag 24 februari 2013

New York










 

Vi åkte dit 2011 för att gå på vänners bröllop. Till staden som aldrig sover med ett myller av allting, en underbar stad och en fantastisk upplevelse och jag hoppas att snart få åka dit igen.

fredag 22 februari 2013

Tyst var det här

Det har varit alldeles tyst här... jag har varken haft tid eller lust. Tiden är min värsta fiende, jag tänker att jag ska hinna så mycket men vart min tid tar vägen har jag ingen aning om. Nu är jag gräsänka i två veckor då maken ska till Sydafrika och jobba. Jag hoppas att även den tiden ska gå fort... dock tveksamt!

Här kommer  bilder på hur det kan se ut i en sjufamiljs badrum.

Inte hittade vi någon hängare heller så den fick vi tillverka själva...





onsdag 13 februari 2013

Människor med talang

Jag har alltid önskat mig någon slags talang, rita, sjunga, måla eller vad som helst kreativt! Men tyvärr har jag inte blivit begåvad med varken det eller tålamod.. Här kommer verk av vänner som får mitt hjärta att slå lite extra när jag tittar på dom!







Så fina saker av min goda vän Karin, till lika mamma till Linneas bästa vän!



Denna lilla tavla älskar jag, det tog Violetta 10 minuter att göra den och jag  blir förstummad av hennes talang!


En annan fin vän målar fantastiska tavlor Tess, jag lyckades inte få  någonbra bild av den underbara tavlan jag har hemma så jag länkar till hennes butik Bygatan 5 så får ni titta och njuta och kanske rent av göra ett inköp!

söndag 10 februari 2013

Söndagens kärlek

I form av ett skumhjärta i handfatet..så fint från August till mamman! 

tisdag 5 februari 2013

Vart ska jag hitta energi...

Tvätten växer och jag har ingen lust att göra någonting. Lilla O och lilla A    ligger i soffan snuviga, hostiga och med feber..lilla O vill som vanligt ha all  min uppmärksamhet!



Själv försöker jag roa mig med att hitta inspiration ur olika tidningar! 

måndag 4 februari 2013

Tristess

Det snöar blask utanför och lille O är sjuk så vi har gjort om soffan till myshörna med täcke och kuddar. För övrigt är livet lite upp och ner och kanske inte riktigt som jag har tänkt mig...men allt ordnar sig till slut!
Mitt i det tråkiga så lägger jag upp en bild av en tavla vid min säng som alltid får mig på bättre humör! Kanske inte den bästa av bilder....

söndag 3 februari 2013

Isaac 15 år

Jag minns den snöiga morgonen för 15 år sedan när du kom till oss! Jag är så glad och lycklig över att det var just du som kom! 

Melofisfestivalen

är ingenting jag gillar, jag t.om. bojkottar eländet. Men då första delfinalen tog plats i vår stad har det varit lite svårt att undvika spektaklet. Bussarna har flaggat rosa hela veckan och det har varit schlageryra i varje butik..
Den enda som jag älskade var min vän Ulrikas fantastiska vinnarbuketter, vilka mästerverk! Så mycket kunskap, känsla och hantverk denna kvinna besitter!
Själva tog jag och maken oss till staden och gick på lokal för att lyssna på svensk folkmusik i modern tappning. Fem fantastiska ungdomar från Skurups Folkhögskola som fick hela stället att klappa takten!