söndag 28 april 2013

Två fina

små kusiner. Linnea och Ella, så underbar kärlek som stor- och lillasyster. 12 års skillnad, mycket längtan och alltid lika kärt återseende. Liten kusin/lillebror skymtas i bakgrunden

Livets gång

och ett steg framåt. Idag firade vi Isaacs konfirmation, en härlig högmässa med dop och två konfirmander. Så mycket eftertanke och värme och finaste prästen Birgitta! Storfamiljen på lunch med efterföljande tårta och vi kände oss alla nöjda, allra helst huvudpersonen.

söndag 21 april 2013

fredag 19 april 2013

Vår finaste

Håkan har gjort det igen, vissa lyckligare än andra över hans nya skiva! Lyssna!


Ps. det är jag bakom kameran....

Den allra

finaste inbjudan till studentfest låg i brevlådan häromdagen. En liten ljusglimt i tillvaron!


onsdag 17 april 2013

En liten

rest av lördagens två födelsedagskalas. Vi firade att August fyllt 12 år och att mormor fyllde 67 år! Hela familjen samlades och det är inte ofta det händer! Ibland känns det som om Malmö ligger 100 mil bort....
Av finaste syster fick jag underbara Kusmi tea!


tisdag 16 april 2013

Hur kan man motstå

trots att man egentligen inte har plats..men fyndet idag på en av stadens loppisar var helt enkelt för bra för att vara sant! Kan man bli annat än glad, jag behövde det då jag i min armod både har hosta och grymt ont i halsen dessutom slut i kropp och själ! Sov i över 4 timmar men känner mig fortfarande helt slut..


söndag 7 april 2013

Färg

Min färg är vit, alla väggar i huset är vita, kakel i badrum och kök likaså! Jag tycker att det är bra bas för att sedan kunna sätta till lite färg! Senast färgtillskottet blev pinnstolen som fick en fin pastell turkos färg. Den är spraymålad, det går så attans kvickt och blir fint! Nästa lilla projekt blir trälådan brevid stolen som ska bli svart. 

lördag 6 april 2013

Så är det sagt



Jaha vad säger man...denna bok ska läsas enligt min söte lille doktor! Då är det väl bara till att göra det. Kanske kan jag bli några tips klokare som gör livet lite enklare för en liten "tokig mamma". 

torsdag 4 april 2013

Torsdag i vårens tecken

Kunde verkligen ha börjat bättre. Inte för att jag trodde att skruttbilen skulle gå igenom besiktningen men jag hade hoppats på lite mindre fel.. men kvällen blev fin, besök hos underbaraste bebis Neo med mamma Petra och pappa Lelle i deras finfina hus!(och minsann det slet och ryckte lite i min livmoder...)

Hallå där!

Jag har alltid varit förtjust i roliga posters som gör sig fint som konst på väggarna! Här är ett litet axplock av våra...en annan dag kommer resten.


tisdag 2 april 2013

Idag firar vi

att våren kommit och hälsat på, att R lyckats med något krångligt tekniskt och att Håkan(Hellström...)fyller år! Dagar som dessa kan inte vara annat än härliga.